Op zoek naar tentenverhuur?

   
tentenverhuur
 
Springkastelen Kleuters Blitzz Tenten en Feestmateriaal.
Discobar set 2. Discobar set 1. Opblaasbare tent Podium Overkapping. U bevindt zich hier: Home 1 / Shop 2 / Verhuur tenten en feestmateriaal 3 / Springkastelen en attracties 4 / Springkastelen 5 / Springkastelen Kleuters. Springkastelen en Ballenbaden voor kleuters. Ben je op zoek naar springkastelen en ballenbaden? We hebben ze in alle formaten en kleuren. Sorteer op Standaard. Toon 20 Producten per pagina. 20 Producten per pagina. 40 Producten per pagina. 60 Producten per pagina. Springkasteel Clown mini. 7025, 9091, Excl. Springkasteel Angry Birds. 7025, 9091, Excl. Springkasteel Voetbal rond. 7025, 9091, Excl. 7025, 9091, Excl. Springkasteel Jeep Cars. 7025, 9091, Excl. Springkasteel Circus mini. 7025, 9091, Excl. Springkasteel Kroko mini. 7025, 9091, Excl. Springkasteel Leeuw mini. 7025, 9091, Excl. 8264, 10331, Excl. 8264, 10331, Excl. 8264, 10331, Excl. 9670, 10744, Excl. 9670, 10744, Excl. Springkasteel Hindernis Dierenpark. 14876, 18182, Excl. Blitzz Tenten en feestmateriaal. Pedro Colomalaan 10. Tel 0468 10 59 21. Ma Zo 830: tot 1900.: In het weekend graag een seintje voor ophalingen. retourgoederen zodat wij u steeds goed kunnen van.
Bekijk hier ons groot aanbod vouwtenten en partytent
Gratis levering vanaf 750 incl.btw België Nederland. language Uw taal arrow_drop_down. Beschikbare kleuren PVC Partytenten. Wikinger Opslag / Stockagetent Maatwerk. Classic 20m, LOW BUDGET. Classic Plus 20m., Uitverkoop Stock deals. Wikinger Vario Premium. Pole tenten / Spantenten. Sta / Receptietafels. Classic 20m, LOW BUDGET. Classic Plus 20m., Uitverkoop Stock deals. Bij ons kan u terecht voor het kopen van een professionele partytent. Wij hebben verschillende types PVC partytenten. Hieronder vindt u een overzicht. Indien u eerder op zoek bent naar een ander type feesttent, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. De PVC partytenten Classic Plus, Premium Professional Limited zijn uiterst geschikt voor tuinfeesten of straatevenementen. De feesttenten bieden een perfecte bescherming tegen wind en regen en zijn volledig waterdicht en winddicht. Ook zijn de zeilen brandvertragend en UV bestendig en dus geschikt voor elk openbaar Event. Al de onderdelen van de tenten zijn steeds uit stock leverbaar. Bij de tenten zit een duidelijke handleiding voor het opstellen van de tent.
Tentenverhuur Jan Arie de Jong: Verhuur van tenten binnnen en buiten Limburg.
Volg ons op Facebook Armyhop Jan Arie De Jong Zeilmakerij. Ieder jaar organiseren vele verenigingen en andere organisaties over heel Limburg allerlei evenementen. Vaak wordt er voor deze festiviteiten een tent gehuurd, en komen deze verenigingen terecht op onze afdeling tentenverhuur. In overleg met u en door onze jarenlange ervaring in het verhuren van tenten, vindt u bij ons zeker een tent die past bij uw evenement. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende factoren: uw voorkeur van tent, de grootte van het terrein, de ondergrond en het aantal bezoekers dat u verwacht. We zijn vooral actief in Limburg, maar u ziet onze tenten ook staan op verschillende evenementen, fuiven, kampen en bivakken buiten Limburg. Daarnaast zie je onze tentenverhuur ook populair worden in Nederlands Limburg. Kortom: voor tentenverhuur moet je bij ons zijn! Constructie in diverse afmetingen en kleuren, die gebouwd wordt m.b.v. middenmasten en spanbanden. Deze tenten plaatsen we op een zachte ondergrond. Meer info
partytent
Home van de Berg Tentenverhuur Partyservice.
Huur een tent bij Van de Berg Tentenverhuur Partyservice inclusief op en afbouw. Maak direct een afspraak. Van de Berg Tentenverhuur Partyservice. Vluchtoordweg 29, 5406 XH Uden telefoon 0413-254504 mobiel 06-53152866. 2021 van de Berg Tentenverhuur Partyservice. VOOR AL UW FEESTEN EN PARTIJEN.
Rent2Party Tent feest verhuur Kadertent Stertent Tentvloer Webshop.
Spring naar de content. Tent event rental. Bekijk snel ons aanbod. Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Rent2Party heeft voor elk wat wils. Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren? Plant u een event op locatie?
Festivole Tentenverhuur Kortrijk Verhuur feestmateriaal Kortrijk.
In juli nodigden we personeel en familie uit voor een tweedaags tuinfeest. Tenten, meubilair, gerief en zelfs de versiering werden geleverd en verzorgd door Festivole. Na het eerste feest kwam Festivole alles opruimen en zetten ze alles klaar voor de volgende dag.
Home Party Professionals.
32 16 29 15 47 info@decuber.be. Professioneel in tentenverhuur. Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode, kader en stretchtenten. Wij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals. Een aantrekkelijke en sfeervolle tent met veel toepassingen. Ideaal voor een bredere overkapping.
Tentenverhuur Eventorent.
Een kadertent of aluhal is de meest gekende en ook meest gebruikte tent binnen de tentenverhuur. Ideaal geschikt voor evenementen, huwelijksfeesten, bedrijfsevents, etc. en is dan ook een tijdloze klassieker binnen de tentenverhuur. Tevens is deze tent multi-inzetbaar door de verschillende breedtes en lengtes en bespreken we de nodige oppervlakte graag met de klant.
Tentenverhuur, 1.5 meter oplossingen, professionele tenten, pagodetent, partytent, alutent, feesttent, marktkramen.
Als je een professionele tent zoekt om te huren voor bijvoorbeeld een feest, tuinfeest, bruiloft, receptie, jubileum, examenfeest, verjaardag, tentoonstelling, evenement, bedrijfsfeest, opslagruimte, extra winkelruimte of wachtruimte voor een 1.5 meter oplossing dan ben je bij Harteman Tentenverhuur in Lienden aan het juiste adres. klik op de fotos voor een vergroting. Tenten in diverse soorten en afmetingen. Wij denken altijd mee voor de beste en mooiste maar ook wat de voordeligste oplossing is zodat je later na afloop terug kunt kijken op een geslaagd feest. Met ruim 40 jaar ervaring verhuren wij pagodetenten, alutenten, feesttenten, paviljoententen, aluhallen, partytenten, overkappingen, podium inclusief alles wat daar bij hoort voor de meest uiteenlopende doeleinden met keuze uit veel verschillende afmetingen.
Home Party Professionals.
32 16 29 15 47 info@decuber.be. Professioneel in tentenverhuur. Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode, kader en stretchtenten. Wij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals. Een aantrekkelijke en sfeervolle tent met veel toepassingen. Ideaal voor een bredere overkapping.
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Tentenverhuur Sniekers is een bloeiend tentenverhuurbedrijf in Limburg met klanten over heel België en Nederland. Alles zal tot in de puntjes worden verzorgd. Het authentieke contact met de klant is één van de sterke punten van ons bedrijf. Elke klant wordt persoonlijk benaderd door de zaakvoerder en kan rekenen op een snelle service op maat. Op deze website kunt u kennismaken met ons bedrijf alsook met de verschillende tenten. Indien u met specifieke vragen zit aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer ons