Zoeken naar massage

   
massage
 
Massages bij Thermen Katara.
Ondervind ze zelf! Een massage doet je goed. Een massage stimuleert het geluksgevoel en werkt ontspannend, waardoor je spontaan ruimte vrijmaakt in je hoofd. Je krijgt er bovendien een fysieke boost van: je weerstand verhoogt en je voert je afvalstoffen beter af.
cursus
Massages.
Een traditionele Polynese massage die u meeneemt naar de Verre Eilanden. Ontdek de bamboemassage en de charme van de hemelse geuren. Geniet van dit luxueus eilandenritueel met bamboestokken. Balancing Relax Massage 50 min. Massage van de rug, schouders en gelaat en hoofdhuid.
Samen genieten tijdens een relaxerende massage voor 2 Bongo. BONGO_Logo. BONGO_Logo. BONGO_Logo.
Relaxerende massage voor 2. Geldigheid: 39 maanden. 60 Locaties Bekijk op kaart. Relaxerende massage voor 2. Vind je volgende avontuur. Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwtjes. Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group Ltd.
Massage artikelen kopen? Alle Massage artikelen online bol.com.
Northwall Massage Gun Professioneel Sport en Relax Massage. Type massage: Klopmassage Vibratie massage Acupressuur Compressie massage Shiatsu massage. Geschikt voor: Voeten Schouders Rug Nek Benen Armen. NORTHWALL Massage Gun Met het Northwall Massage Gun bevorder je het spierherstel na een zware training.
Massages.
Hot Stone Massage. Hot Stone Massage is een massage met hete stenen, een weldaad voor lichaam en geest.De warmte van de. Een massage verlicht de spanning in de spieren. Als de spieren gemasseerd worden, wordt het bloed op. Massage Contour / Afslankend.
Deep Tissue Massage Relaxfactory.
De massage is stevig maar wordt individueel aangepast om pijn en ongemakken te vermijden. Onze Deep Tissue Massage vormt een prima basis voor een langdurige verbetering en kan helpen bij hals-en schouderklachten, hoofdpijn, lage rugpijnen, sciatica, stijve spieren en meer algemeen bij de meeste chronische pijnklachten.
Traduction massage en Néerlandais Dictionnaire Français-Néerlandais Reverso.
Hier krijg je een prenatale massage van een gespecialiseerde therapeut. Vous pourrez également commander un massage. U kunt zich ook laten verwennen met een massage. Nos grand-mères maîtrisent magistralement ce genre de massage. Onze grootmoeders hebben dit soort massage meesterlijk onder de knie.
Massage Straalsoorten Voor je douche GROHE België nv.
Inloggen Nog niet geregistreerd? Vind Showroom of Installateur. Pulserende stralen masseren en ontspannen de huid. Als je op zoek bent naar een stimulerende douche die al je zintuigen prikkelt, dan is de Massage straalsoort wat je zoekt. Recommended product ranges.
Relaxfactory Professionele Massages.
Hij staat in voor alle interne trainingen en is waarschijnlijk één van de beste all-round masseurs van België. Samen met Chai volgde Preaw een traject van Thailand over Japan en nu naar België. Zij biedt onze klanten een totaalervaring, kent alle pijnpunten, maar weet vooral ook zeer goed hoe ze te behandelen. 2 jaar bij Relaxfactory en gespecialiseerd in Thai Oliemassages. Haar grondige kennis en voorgaande ervaringen zijn hierbij een grote troef. Jeerapha brengt Relaxfactory meer dan 10 jaar professionele ervaring. Ze is tot grote tevredenheid van onze klanten onder meer gespecialiseerd in de behandeling van pijnlijke en stramme spieren. Kwaang volgde haar intensieve training bij Chai en bewijst sinds 2 jaar dat ze een natuurtalent. Ze is gespecialiseerd in relaxatiemassages maar kan ook bij de stevigere massages haar mannetje staan. Ana is Portugese en ze werkt sinds 4 jaar bij ons. Ze is onder meer sterk in stevige massages en heeft pakken ervaring in zowel westerse als oosterse massagetechnieken. 3010 Kessel-Lo / Leuven.

Contacteer ons