Resultaten voor sedummatten

   
sedummatten
 
groendaken
Groendaken zouden vanzelfsprekend moeten worden aangezien ze zorgen voor een verbetering van biodiversiteit. Zuivert de lucht. Levensduur van je dak x2. Goed voor de natuur. Mooier dan roofing. Bij deze wordt een systeem bedoeld dat weinig onderhoud vraagt en waarbij de vegetatie vooral uit sedum en kruidenplantjes bestaat. bij de opbouw wordt meestal een worteldichte laag en/of beschermdoek voorzien. Daarbij komt een drainagelaag met filter en daarop een substraatlaag van 4 tot 15 cm. Hierin komt de beplanting. Gezien de geringe opbouw hebben zulke sedumdaken ook een gering gewicht van minimaal 50kg/m waardoor ze goed toepasbaar zijn op vele draagconstructies van renovaties en nieuwbouwprojecten.
De mogelijkheden van een sedummat De Interieur Expert.
Sedummatten kun je gemakkelijk zelf leggen en het hoeft niet veel te kosten. Sedummatten op je dak. Op een groendak wordt niet één sedumsoort geplant. Er zijn in totaal 250 soorten sedumplantjes. Op sedummatten zitten ongeveer 7 tot 12 verschillende soorten plantjes.
Sedum tapijt groendak Drielaags groendak met voorgekweekte sedummatten. Als het direct groen moet zien. Graent groendakmateriaal.
Sedum tapijt groendak Drielaags groendak met voorgekweekte sedummatten. Als het direct groen moet zien. BETAALBAAR EN ONDERHOUDSARM. Dit extra voordelig systeem kan ingeplant worden en begroeid met voorgekweekte sedummatten en losse planten, waardoor design vormen met beplanting mogelijk zijn. Bij omgekeerde daken controleert u vooraf indien de noodzakelijke verzwaring wordt geboden.
Sedummatten Groendak.
Home Sedumdak Sedummatten. Voor een direct begroeid dak, dat zeker zon 95% volstaat met plantjes, wordt gebruik gemaakt van sedummatten op een substraatlaag van 4 cm. Omdat deze matten bodembedekkend zijn met volwassen plantjes zijn deze onderhoudsarm en functioneren direct als volwaardig groendak.
Huis verduurzamen: hoe zit het met sedummatten? Tuinblog De perfecte tuin.
Dit komt omdat de investering van sedummatten erg laag is en je het geld terug verdient met een betere isolatie. Hierdoor heeft de verwarming minder energie nodig om het huis op te warmen, wat je terug gaat zien in de energierekening.
Talud in woonwijk bekleed met sedum matten. Flevo Siergras.
Talud in woonwijk bekleed met sedum matten. De wens was een bedekking van het talud met een minimum aan onderhoud. Sedummatten zijn onderhouds arm en hebben een aantrekkingskracht op bijen en andere insecten en zien er ook nog eens prachtig uit.
Sedummat 8 soorten m2 Groendakgigant.be.
Prijs per m2. Met de sedummatten bent u verzekerd van een onmiddellijk groen resultaat. Vers aangeleverd van het veld. Mat van 8 soorten sedum, 95 % volgroeid. Gewicht 28 kg/m2 waterverzadigd. Afmeting: 08, x 12, m. Matten onmiddellijk verwerken na ontvangst.
sedummatten daktuinen.
Eisen aan het dak. Hoewel toepassing van sedummatten een zeer snel resultaat geeft, is op lange termijn dat minder. Als het daktuinsysteem goed is zal er na verloop van tijd toch meer beplanting ontstaan door zaden die op het dak terecht komen.
Sedummatten Lifestijl NL.
Sedummatten gebruikt men als een duurzame dakbedekking. Door het gebruik van sedumplanten kunnen sedummatten worden gemaakt. Voor het kweken van deze planten worden cocosmatten gebruikt. Het mooie van deze matten is dat er op een mat meerdere soorten sedumplanten groeien.
Sedummatten en Natuursteen Joost voor dé tuinen.

Contacteer ons