Meer resultaten voor schoonmaak

   
schoonmaak
 
Schoonmaak Nemegheer Tielt De referentie voor alle soorten reiniging.
De jaarlijkse grote schoonmaak van uw woning. Het vegen van uw schoorsteen. Het jaarlijks onderhoud van verwarmingsketels Voor een ganse waslijst aan diensten hebben wij het personeel en ervaring om u hierin bij te staan. ga naar diensten. Het periodiek onderhoud van uw kantoor, maar ook uw parking, gevel, dak, garage, werkplaats, stockruimte kunnen wij met de juiste techniek reinigen.
schoonmaak amsterdam
Schoonmaak AZ Sint-Maarten innoveert met nieuwe technieken AZ Sint-Maarten.
Patiëntgerelateerde taken zoals de dagelijkse schoonmaak van patiëntenkamers, ontslagschoonmaak of schoonmaak na transfer, worden automatisch ingeboekt op basis van informatie uit het elektronisch patiëntendossier. De inplanning van de schoonmaak van andere lokalen gebeurt automatisch op basis van een voorafbepaalde periode.
schoonmaak
ZORG EN SCHOONMAAK - Veys bedrijfskleding.
Veys bedrijfskleding staat garant voor.: Gratis Verzending vanaf €75 excl. Makkelijk Online bestellen. Bel: 03 272 03 59. ZORG EN SCHOONMAAK. Prijs laag naar hoog. Prijs hoog naar laag. A6615-001 Labojas - ALSICO. € 27,47, incl BTW € 22,70, excl BTW.
henry stofzuiger
WAAK Schoonmaakdienst Schoonmaak van kantoren en gebouwen.
Schoonmaak van gangen en trappenhallen. Schoonmaak van rusthuizen en scholen. Intensief gebruikte leef-, eet- en speelruimtes vragen om een systematische, intensieve schoonmaak. Zowel in rusthuizen als scholen is onberispelijke hygiëne essentieel. En daar kennen de schoonmaakploegen van WAAK toevallig alles van.
schoonmaak jobstudent antwerpen
Schoonmaak - Compaan.
Je wil een deel van je schoonmaak uitbesteden? Bij Compaan kan je als bedrijf of organisatie terecht voor: klassieke schoonmaakopdrachten, schoonmaak van publieke voorzieningen, interieuronderhoud van waardevol patrimonium en voor het poetsen van wagens mobiel carwash-team. Contacteer ons voor een voorstel op maat. Zilver- en koperpoets. Dieptereiniging en boenen van vloeren. Compaan is actief als maatwerkbedrijf. Dat betekent dat we - voor wie elders moeilijker aan de slag kan - werk verschaffen op maat.
schoonmaak
Ramenwasserij Schoonmaakbedrijf - Siro Cleaning Solutions.
Reinigen van Zonnepanelen. info@sirocleaning.be of bel ons op 014/96.02.96. Offerte Aanvragen 014/96.02.96. Ramenwasserij - Schoonmaakbedrijf. Wij zijn uw held in schoonmaak! Professionele diensten voor bedrijven. Schoonmaak van burelen. Last van mossen, algen of ander vuil op uw dak? Ontmossen van Daken.
schoonmaak checklist
Schoonmaak arbeiders ACLVB.
Werk je in de schoonmaak sector? De syndicale en de eindejaarspremies zullen binnenkort worden betaald! Ben je werkzaam in de schoonmaak sector? De syndicale en de eindejaarspremies zullen binnenkort worden betaald! 25/11/2021 - 12u. PC 121 Schoonmaak: Aanvullende informatie over de Coronapremie.
reinigen van zonnepanelen
EB Schoonmaak uit Wachtebeke Voor een kraaknette woning of bedrijf.
Naast algemene schoonmaak voert EB Schoonmaak ook eenmalige werken uit bij particulieren en bedrijven. Na verbouwingswerken ruimen wij al uw bouwafval op. EB Schoonmaak is actief in Oost- en West-Vlaanderen. Geïnteresseerd in de diensten van EB Schoonmaak? Vraag gerust uw vrijblijvende offerte aan.
schoonmaken
ICM - Schoonmaakbedrijf.
100 clean en 0 zorgen, dat zijn de cijfers die u als bedrijfsleider wil horen als het gaat over de schoonmaak van kantoren, winkels en werkvloeren. U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven dat meedenkt, flexibel is en efficiënt werkt? Dan zit u goed bij schoonmaakbedrijf ICM!
https://mmcompany.nl/prijzen-cd-1083/

Contacteer ons