Meer resultaten voor apotheek

   
apotheek
 
Apotheek Van Schepdael Jouw online apotheker, altijd in de buurt!
Medicatie, up-to-date advies of gewoon een luisterend oor nodig? We staan voor je klaar. Laat je in onze apotheek testen op corona via een professionele snelle COVID-19-antigeentest. Maak bij voorkeur een. Er hangt een automatische externe defibrillator AED aan de apotheek. Lees verder
melatonine 10 mg
Apotheek Boeyckens Uw persoonlijke zorgconsulent.
Widmer Sun All Day 30 Parf Lipstick Tube 1x 25ml. Vanaf heden kan u uw voorschrift opladen via onze website of de code van het voorschrift ingeven. U hoeft dan niet vooraf langs te komen in de apotheek om het voorschrift af te geven. Lees meer
vitamine
Apotheek Gent Sint-Pieters in Gent Uw persoonlijke zorgconsulent.
Hoe dit juist in zijn werk gaat en wat de. VANAF 12JULI IN ONZE APOTHEEK: AFNAME SNELLE ANTIGEENTESTEN. Vanaf 12 juli is het mogelijk om een snelle antigeentest te laten uitvoeren in onze apotheek. Want ook wij zijn ondertussen opgeleid om in alle veiligheid een staal te nemen.
google seo analyse
Apotheek Sint-Franciscus Ziekenhuis.
Uitzonderlijk kunnen ook patiënten van thuis uit hier terecht voor geneesmiddelen die niet in de openbare apotheek te verkrijgen zijn bv. De apotheek zorgt op deze manier voor een correcte ondersteuning van diverse diagnoses en therapieën. Deze dienst bevindt zich in de benedenverdieping.
spedition umzug
Apotheek Galmaarden in Galmaarden, Tollembeek, Bever en Vollezele Uw persoonlijke zorgconsulent.
Dafalgan Forte Droog 1g Tabl 32. Blephaclean Reinigingsdoekjes Geimpreg.oogleden 20. My Immunity Fast Caps 20. My Immunity Comfort Caps 30. Imixx Junior Framboos Kauwtabl 30. Vanaf heden kan u uw voorschrift opladen via onze website of de code van het voorschrift ingeven. U hoeft dan niet vooraf langs te komen in de apotheek om het voorschrift af te geven.
vitamine
Apotheken Panorama.
Voor de online verkoop van geneesmiddelen en producten uit de apotheek, werken wij samen met de online apotheek van onze partner Apotheek Panorama Thiels in Geel. Via deze navigatie beland je op de webshop van Apotheek Panorama Thiels. Ga naar de webshop.
Apotheek Lamoot Apotheek in Vlamertinge, Ieper en Elverdinge Apotheek Lamoot Apotheek in Vlamertinge, Ieper en Elverdinge.
Een moderne apotheek is tegenwoordig méér dan geneesmiddelen alleen. Apotheek Lamoot is een gezondheidshuis waar patiënten terecht kunnen voor al hun vragen rond gezondheid, verzorging, welzijn, dieet, wondverzorging. Zorginstellingen Thuiszorg Online Apotheek. Bij apotheek Lamoot is het mogelijk om een snelle antigeentest te laten afnemen op afspraak in de vestigingen Brugseweg Ieper en Vlamertinge.
Apotheek Sollie Onze kennis in dienst van úw gezondheid.
Ben jij ook benieuwd naar jouw DNA profiel en de impact op je gezondheid? Bij apotheek Sollie kan je nu de Nutrigen test laten uitvoeren en meer te weten komen welke factoren je lichaamsgewicht en algemene gezondheid kunnen beïnvloeden. Nieuw: BIBS TUTJES.
Zorgapotheek Apotheek Spoele Lokeren, apotheker, gezondheidshuis, geneesmiddelen, medicatie, verzorging, geneeskunde.
We streven naar een vertrouwde omgeving en een klantvriendelijke aanpak waarbij jij centraal staat. Ook na sluitingstijd kan je bij Apotheek Spoele terecht. In onze buitenautomaat vind je producten zoals babyvoeding, condooms, wondzorgmateriaal, zonnecrèmes en nog veel meer! 24 op 7 bereikbaar.

Contacteer ons