Meer resultaten voor tuinen

   
tuinen
 
Bovendien is het kunstgras actief te gebruiken, bijvoorbeeld als terras of speelveld.
Deze grasbetontegels geven een grasveld extra draagkracht zodat er een voertuig overheen kan rijden. Helaas is het in de praktijk nagenoeg onmogelijk om gras mooi te laten groeien tussen deze tegels. Tussen de vele betonnen randen gedijt het gras niet goed en bovendien belemmeren de grasdals het onderhoud. Zo is het niet mogelijk om het veld te verticuteren. Grasdals resulteren daardoor vrijwel altijd in een ongelijk veld met veel lange plukken gras, afgewisseld met kale en dorre plekken. Als een locatie bereikbaar moet zijn voor voertuigen, dan is gewoon natuurgras echter ook niet mogelijk. Echt gras wordt snel modderig en drassig als het geregend heeft, waardoor het veld in het geval van een oprit of parking onvermijdelijk stuk gereden wordt en waarbij een brandweerwagen of ambulance in het geval van een brandweg vast kan komen te zitten. Voor percelen die toegankelijk moeten zijn voor hulpdiensten, zoals bij veel wooncomplexen het geval is, geldt kunstgras als een uitstekend alternatief voor grasdals en echt gras. Lees hieronder waarom. Ben je op zoek naar een extra stevig gazon? Dan is kunstgras wellicht de ideale oplossing. Kom eens langs in een van onze showtuinen om te overleggen over de mogelijkheden. Wat zijn grasdals?
Uw droomtuin begint bij Tuinen Goemaere.
Tuinen Goemaere BV. Steenweg op Deinze 195. 9810 Nazareth België. Tel: 32 09 384 91 65. Gsm: 32 0478 068 686. Tuinen Goemaere BVBA. disclaimer privacyverklaring cookiebeleid. Tuinen Goemaere BV. Website door An Wens Webdesign Graphics door Vinckx Grafische Vormgeving. Klik hier voor meer informatie
seo check kostenlos
Tuinen Vandemaele J: tuinontwerp, realisatie en onderhoud.
Of u nu op zoek bent naar een landschapstuin, een minimalistische tuin, een onderhoudsvriendelijke tuin of een rustgevende tuin met een poolhouse: Tuinen Vandemaele J zorgt voor een tuinconcept op maat. Wilt u weten hoe Tuinen Vandemaele J uw wensen, de mogelijkheden van uw terrein en de omgeving in één totaalconcept giet?
https://www.lekkerhoning.nl/product/propolis-met-honing-weerstand-verhogen/
Tuinen CALLENS CARL Bavikhove Home.
DE START VAN EEN STRALENDE TUIN. Tuinen CALLENS CARL. Als kind al was ik gefascineerd door de natuur. Wat die ons te bieden heeft is onbeschrijflijk. Het duurde dan ook niet lang tot ik er mijn hobby van maakte om iets in die natuur te kunnen verwezenlijken.
Tuinen De Vos Tuinaanleg en Tuinonderhoud Zottegem.
Tuinen De Vos. Tuinen De Vos staat zelf in voor het ontwerp en de volledige aanleg van uw project, van A tot Z. Wij beschikken ook over een eigen machinepark waardoor de werken professioneler en sneller kunnen worden uitgevoerd. Lippenhovestraat 46, 9620 Zottegem.
Tuinen Naessens tuinaanleg onderhoud Tielt Meulebeke Stijn Naessens.
Home Tuinen Oost.
Wij staan in voor de aanleg en onderhoud van zowel private tuinen als bedrijfsgroen. Daarbij wordt elke realisatie met het nodige oog voor detail uitgevoerd. Wij zijn uw partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van zowel totaalprojecten als gedeeltelijke realisatie van uw buitenruimte.
De tuinen van de Abdij van Villers Abdij Van Villers.
De tuinen van de Abdij van Villers. In het kader van haar inzet voor duurzame ontwikkeling, heeft de Abdij verschillende groene ruimtes aangelegd: vijf tuinen, een tijdlijn met oude rozenstruiken en een boomgaard met oude soorten. Ga er zeker even rondwandelen.
Tuinen Vantomme.
Ecologische hovenierswerken in Houtvenne en omgeving Carnica.
Als ecologisch hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen, zowel in stedelijke omgevingen als daarbuiten. Zo kunnen wij, bijvoorbeeld, de aanplanting van vaste planten en fruitbomen verzorgen, maar ook de aanleg van een natuurvriendelijke vijver in goede, ecologisch verantwoorde banen leiden.

Contacteer ons