Meer resultaten voor tuinen

   
tuinen
 
Tuinen Vermeiren Leefbare tuinen die mee evolueren met de tijd.
Het realiseren van leefbare tuinen is dan ook het sleutelwoord voor een geslaagd project. Leefbare tuinen zijn er zowel met strakke lijnen als met contrasterende vormen waarin de natuur haar gang kan gaan. Dit resulteert in een gevoel van welbehagen, wat dan ook de ambitie is van Tuinen Vermeiren.
opbergrekken
Tuinen De Saedeleer uit Zoersel, uw specialist voor uw tuin.
Ieder seizoen biedt prachtige zichten in uw tuin waar met professionaliteit en oog voor detail hetbeste uit wordt gehaald. De kleine en grote projecten worden met zorg bekeken engeoptimaliseerd. Wij kunnen uw tuin van het ontwerp, de grondwerken en aanleg tot het onderhoud oppakken. Tevens kunt u voor vrijblijvend advies bij ons terecht om het beste uit uw tuin te halen. 2022 Tuinen Desaedeleer.
tuinhuis
De mooiste tuinen van België VAB-Magazine.
In de internationaal befaamde Rozentuin van Coloma, in het hart van Sint-Pieters-Leeuw, bloeien rozen van over de hele wereld, verspreid over een kasteeltuin van 2,2, hectare. Het geheel is opgedeeld in verschillende tuinen, samen goed voor 3000 verschillende rozenvariëteiten: de rood-witte tuin, de Vlaamse tuin, de oude rozentuin en de internationale tuin.
afbeeldingen tuinen
Tuinaanleg en tuinarchitectuur door Herba.
Wat kost een tuinontwerp? Tuinontwerp voor kleine tuinen. Soorten tuinen: ons advies. Groenvoorziening bij bedrijven. De opbouw van een zwemvijver. Welkom bij Herba! Bent u op zoek naar oplossingen en creatieve ideeën om uw tuin om te vormen tot uw gedroomde buitenruimte? Dan bent u bij Herba aan het juiste adres! Vaak weet u als klant wel wat u wil in uw tuin, maar blijft de vraag hoe dit kan worden omgezet in de realiteit. Onze tuinarchitecten helpen u graag om vorm te geven aan uw ideeën, maar we gaan verder dan dat. Daar wij intussen meer dan 15 jaar ervaring hebben in zowel tuinarchitectuur als tuinaanleg kunnen wij u ook al onze technische kennis aanbieden.
ideeen
Tuinen Follens.
Tuinen Follens begeleidt u gedurende het volledig proces en biedt oplossingen voor ieders budget. Dankzij tuinen Follens geniet ik het hele jaar door van een mooi verzorgde tuin. Tuinen Follens is een enthousiast en jong familiebedrijf. Geert Follens heeft beide zonen, Alexander en Frederik de kneepjes van het vak geleerd.
loungeset
Sojaplanten uit 1.000 Vlaamse tuinen naar het lab: Onderzoeken" waar soja het best groeit" VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Onderzoeker van het project Soja" in 1.000 tuinen" bekijkt de wortels van een sojaplant Foto: VIB. In" deze eerste fase willen we in kaart brengen waar in Vlaanderen er welke bacteriën nu al in de bodem zitten die de soja goed kunnen helpen groeien, zegt Vlaminck.
jacuzzi
Green Deal Natuurlijke tuinen: wat en waarom Departement Omgeving - Vlaamse overheid.
Green Deal Natuurlijke tuinen. Green Deal Natuurlijke tuinen: wat en waarom. Green Deal Natuurlijke tuinen: wat en waarom. Een essentieel onderdeel van het Vlaamse landschap bestaat uit tuinen. 2 miljoen tuinen beslaan 9 van Vlaanderen ter vergelijking: natuurgebieden 3, bossen 11.
tuinen
Home - Gert Kwanten Tuinarchitect, Tuinaanleg en Onderhoud.
maar ook met het beoogde gebruik, uw woning, de bodemeigenschappen en het omringende landschap. Met onze passie voor tuinen en door middel van creatieve oplossingen, frisse ideeën en puur vakmanschap verwezenlijken we even inspirerende als functionele tuinen waarin u ongedwongen kunt ontspannen. Wij ontwerpen parels van tuinen. Prijswinnende tuinen zelfs. Aan de basis van iedere mooie tuin ligt een goed doordacht tuinontwerp. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, een zwembad in de tuin wilt, of een poolhouse. Onze tuinarchitecten zijn als geen ander in staat om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en een intelligent ontwerp te creëren dat past bij uw persoonlijke wensen. MAAK EEN AFSPRAAK. TUINARCHITECT - PUUR VAKMANSCHAP. Al sinds 1995 staat Tuinaanleg Gert Kwanten voor vakmanschap en fraaie tuinarchitectuur.
afscheiding
Onze tuinen, de gedroomde klimaathefboom De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. next. prev. share. twitter. video.
Onze tuinen, de gedroomde klimaathefboom. We hebben dubbel zoveel tuin als bos in Vlaanderen: een essentieel maar onderbenut potentieel in de strijd tegen de klimaatverandering. En dus moet onze obsessie met kiezels en kort gemaaid gras aangepakt worden. 'Alle' tuinen samen vormen eigenlijk één groot park.
ideeen

Contacteer ons